Kroužky a kurzy již probíhají

Zájmové kroužky kroužky a kurzy DKK většinou zahájily provoz již v týdnu od 13. do 17 září, některé  se však otevřou teprve na přelomu září a října.  PROGRAMY PRO RODIČE S DĚTMI I BEZ DĚTÍ  začnou až 27. (Po) a 29. (St) září, výtvarný kroužek začíná 27. září (Po), divadelni  zahajuje 30. září (Čt).

Některé kroužky jsou již zcela obsazené, v jiných jsou ještě volná místa. Do nich je možno se přihlásit i dodateně. Lekce, které již proběhly, platit nebudou.  Informace o přihlášení a přihlášky naleznete zde. Doporučujeme přihlášení příliš neodkládat, protože kapacita všech kroužků i kurzů je omezená a při pozdním přihlášení Vám nemůžeme místo v požadovaném programu zaručit. Ceny  se nemění, v platnosti zůstávají "množstevní" a "sourozenecké" slevy do výše až 23,5%. 

Rozvrh na školní rok 2010/2011 naleznete zde.  Zájemce, který by si chtěl kroužek nejprve vyzkoušet, může na první lekci přijít pouze s vyplněnou přihláškou a pokud nebude již zcela plno, bude si moci kroužek bezplatně vyzkoušet. Pokud jste dosud nepodali přihlášku, rezervujte si, prosím, místo na zkušební lekci telefonicky či e-mailem - viz kontakt. Jestliže se potom dítě rozhodne kroužek navštěvovat, zaplatí až před návštěvou druhé lekce.

 Na stránkách DKK naleznete pordrobné informace o ODPOLEDNÍCH ZÁJMOVÝCH KROUŽCÍCH A KURZECH  pro děti od cca. 4 do cca. 12 let -divadelnimhudebním,  chovatelském,  Předškoláčkovi  (logopedická prevence+jemná motorika ruky),  rébusů a logických her ,společenských hervaření a výtvarném a kurzu Capoeiry a brazilských tanců  v provedení pro děti od 4 do 6 let a pro školáky od 6 do 10 let.

Přihlásit se můžete i do  PROGRAMŮ PRO RODIČE S DĚTMI I BEZ DĚTÍ.

 Většina kroužků již má svoji fotogalerii, obrázky průběžně doplňujeme.

Pokud máte nějaký dotaz - kontaktujte nás nebo se (raději po předchozí dohodě) přijďte podívat. Rádi Vás v DKK uvidíme !

 

 


Theme port sponsored by Duplika Web Hosting.
Domů Nahoru